Training

#DOcember

70 km hardlopen in 1 maand. Dat is #DOcember; een challenge die bedacht werd door Francien en het Girls Love 2 Run-team.

Toen ik las dat Girls Love 2 Run dit jaar opnieuw #DOcember zou lanceren, was ik meteen enthousiast. De laatste weken lag mijn hardloopgemiddelde wat lager dan normaal en ik had dan ook dringend nood aan wat meer motivatie. Die heb ik nu in de vorm van #DOcember.

Hoe ga ik deze challenge tot een goed einde brengen?

70 km hardlopen in een maand: dat doe ik niet zomaar. Dat lukt mij alleen als ik een vast schema volg en mijn hardlooprondjes niet oversla (wat ik soms wel eens durf doen). Het plan is om elke week zo’n 20 km te lopen. Voor mij komt dat dan op 2x een korte route en 1x een langere route. Door elke week 20 km te lopen, bouw ik al wat reserve op voor mocht er op het einde van de challenge toch nog iets misgaan.

Doordat ik deze week al een aantal dagen ziek was, begin ik met een achterstand, maar dat is een reden te meer om mij extra hard in te zetten voor de rest van de maand!

Doe jij ook mee aan #DOcember? En zo ja, via welk kanaal (twitter, facebook, instagram, jouw blog, …) kan ik jouw vorderingen volgen?

Liefs,
Aurelie

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge